Så lite mørk malt må til for at ølet skal bli svart
Mange tror det er en sammenheng mellom fargen på ølet og hvor fyldig, kraftig og sterkt ølet er. Ser man […]
Mange tror det er en sammenheng mellom fargen på ølet og hvor fyldig, kraftig og sterkt ølet er. Ser man […]
Det er mye som kan ødelegge et godt øl, og jeg har tidligere skrevet om hva sollys kan gjøre med
Et ord som stadig oftere dukker opp sammen med humletyper er «cryo». For full forståelse av hvorfor dette har blitt
Det er endelig vår og vi ser nok en GIGANTLANSERING på Vinmonopolet vårt! Totalt, i alle utvalg, slippes det denne
Denne måneden har de fleste av postene på bloggen handlet om Belgia. I Belgia er det ikke uvanlig at bryggeriene
Jeg har tidligere denne måneden skrevet om øllandet Belgia og hvorfor det nå er et land de nye håndverksbryggeriene ser
En rekke ølstiler har opphav i Belgia, og Oude Geuze (også skrevet Gueuze) er en av disse. Dette er nok
Når man begynner å sette seg inn i øl så merker man raskt at tradisjonell engelsk øl ofte har ganske
Februar er her og med så mye surøl som gjøres tilgjengelig på Vinmonopolet, er det passende å ha Belgia som
Det magiske tallet for februar-tilleggsutvalget er 147. 147 ulike øl lanseres. Fra 15 ulike land. Alt fra Palestina til USA.