Du har kanskje sett denne etiketten på ølbokser, men hva betyr det?

Du har kanskje sett denne etiketten på ølbokser i det siste, enten på Vinmonopolet, Gulating eller i butikken. Men hva betyr det egentlig at navnet på ølet er «All Together» og at dette pryder halve etiketten?

Bilde av en boks med etiketten der det står "All Together Now"
Boksene finnes tilgjengelig på Vinmonopolet, Gulating og i butikker.

Dette har ingenting med TV Norges fiasko-program «All Together Now Norge» fra i fjor å gjøre. Dette er langt mer positivt.

«All Together» er en «Worldwide Collaboration» startet av bryggeriet Other Half Brewing Co. fra New York. Hensikten med dette samarbeidet er å samle inn penger til servicebransjen, som er hardt rammet av Covid-19. Bryggere, servitører, kokker, bartendere, innkjøpere, daglige ledere – det er mange i disse bransjene som får kjenne konsekvensene av pandemien. «All Together» tar utgangspunkt i en øloppskrift som kan brygges av bryggerier verden rundt, mot at en liten del av inntektene går til det lokale samfunnet, samtidig som det skaper oppmerksomhet rundt temaet.

På verdensbasis er det i skrivende stund 855 bryggerier fra 53 ulike land med på denne dugnaden. Dette er nok det største verdensomspennende samarbeidsprosjektet vi noen gang har sett i ølbransjen.

Other Half Brewing Co. har lagt ut oppskriften, slik at hjemmebryggere kan brygge ølet hjemme.

Bilde av tre bokser med etiketten og offisiell tekst for prosjektet "All Together".
Promoteringsmateriale for «All Together».

Ler mer fra Ølbloggen her:

5 Kommentarer on “Du har kanskje sett denne etiketten på ølbokser, men hva betyr det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Please Wait